Posicionament SEO GIRONA

Posicionem la teva pàgina web allà on cerquen els teus productes i serveis amb posicionament SEO ORGANIC.

Amb el Posicionament SEO de Disseny Web Girona,
traslladarem el teu negoci a les primeres posicions
dels resultats de cerca de Google.

Si has arribat fins aquí, segurament vols que la teva pàgina web aparegui la primera quan cerquen allò que tu ofereixes.

Què és el SEO?
Beneficis del Posicionament SEO a Google?

Si desitges saber més sobre el Posicionament Web, el SEO i els seus avantatges i Beneficis, gràcies al Posicionament Google, has trobat el que cercaves. Et recomanem continuar llegint per obtenir el millor Posicionament SEO de Girona.

posicionament-web-seo

POSICIONEM LA TEVA WEB FENT QUE LA TEVA EMPRESA SURTI LA PRIMERA ALS RESULTATS DE CERCA DEL GOOGLE

 

 

¿QUÉ ES EL POSICIONAMENT SEO?

Podríem dir que el posicionament SEO és l’art o habilitat per fer que Google triï posar a les primeres posicions dels seus resultats  la teva pàgina web, (on s’han portat a terme els treballs de posicionament GoogleWeb o SEO, per a les cerques relacionades).

Dit d’una altra forma, el posicionament Google és la tècnica, experiència i adaptabilitat constant necessàries, per sortir a primera pàgina dels cercadors principals, per aquelles cerques que són rellevants als teus productes i/o serveis. Les dels clients que et necessiten i estan cercant en aquell precís moment, ja sigui al telèfon mòbil, ordinador o tauleta, la teva pàgina web.

 

 

 PERQUÈ SERVEIX I COM ENS BENEFICIA EL POSICIONAMENT GOOGLE, O POSICIONAMENT SEO - WEB?

El Posicionament Google, Posicionament Web o també conegut com SEO, serveix per aconseguir, entre altres coses, més visites a la teva pàgina web i això ens beneficia amb més clients i oportunitats de negoci.
La competència et té cada cop més en compte i això ens beneficia amb una millor reputació.
El posicionament web també serveix per crear Marca (Branding) i això ens beneficia amb un millor reconeixement per part dels clients arreu on ens puguin trobar.

 

 

 QUÈ ÉS EL SEO (Search Engine Optimization)?

El SEO, de l’anglès (Search Engine Optimization) es podria traduir com l’Optimització dels Motors de Cerca. Aquesta Optimització consta de molts factors diferents que, en conjunt, milloren la teva web per sortir a les primeres posicions dels resultats de cerca a Google i altres cercadors d’internet. Quan comencem a construir la nostra pàgina web hem de tenir en compte molts detalls que influiran directament en com valorarà Google la nostra pàgina web per unes paraules clau determinades.
Aquesta seria la base per crear un posicionament web Orgànic de qualitat i, més endavant, les nostres campanyes publicitàries SEM, si ho desitgéssim.

El SEM, de l’anglès (Search Engine Marketing) englobaria totes les campanyes publicitàries, com per exemple els anuncis que apareixen als resultats de les cerques, a certes aplicacions mòbils o altres pàgines web. Per publicitar a Google utilitzarem AdWords, que és el sistema més utilitzat, però també Bing i altres cercadors tenen els seus sistemes d’anuncis, de publicitat i Màrqueting en línia.

 

 

 COM ACONSEGUIR-HO?

Des de Disseny Web Girona, creiem que la teva millor opció és contractar el nostre servei de Posicionament Google, que podem complementar amb la vinculació de les teves xarxes socials, la creació d’un blog i una bona utilització de les paraules clau.

 

 

QUANT COSTA POSICIONAR LA MEVA WEB A LA PRIMERA PÀGINA DE LES CERQUES?

El preu de posicionar una pàgina web pot variar molt en funció de la competència existent per aquest servei o producte, també té una influència directa el territori que volem abastar, com més territori volem abastar, més costosa serà la feina necessària per estar ben posicionats per tot aquest territori. 

Si el que cerques aquí NO són explicacions sobre què és el SEO, el Posicionament Web, ni quins beneficis té..

Si el que vols és veure exemples pràctics de què es pot obtenir amb bones pràctiques de posicionament Google, demostracions de resultats de posicionament SEO obtinguts per les paraules clau (Keywords) que ens hem proposat. Espectaculars Resultats obtinguts per als nostres clients amb el Posicionament Web de Disseny Web Girona.

​Les “noves tecnologies” canvien ràpidament, cal actualitzar-se cada dia en aquest present, però sobretot,
cal adaptar-se als canvis que sorgeixen constantment i així estar preparat per al futur.

A Disseny Web Girona t’alliberem d’aquesta feixuga tasca, nosaltres ens encarreguem de tot per tú.

Ajudar-vos amb el Posicionament Google i el SEO
és el què ens ha portat fins aquí. Parlem?