PAGINAS WEB GIRONA

PAGINAS esp tradu

LAS PAGINAS WEB, aquí en Girona, nos ayudan a comunicar, promocionar, informar, vender, entre otras muchas tareas que, des de hace unos años, podemos realitzar a través de internet, en muchos casos, directamente des del teléfono móvil o Smartphone.

Totes les pàgines web que creem a Disseny Web Girona poden ser gestionades fàcilment per el client de forma gratuïta.

Què és el Disseny de pàgines web o DISSENY WEB ?

El Disseny de Pàgines Web és un servei que reuneix un conjunt d’activitats i especialitats molt diverses. El dissenyador web te com a objectiu, satisfer el seu client, creant una pàgina web que funcioni com una eina perfectament dissenyada, superant les expectatives estètiques i funcionals per captivar als visitants i obtenir els resultats esperats.

DISSENY WEB 2021

A fi d’aconseguir aquest resultats, el dissenyador web ha de tenir els coneixements tècnics, artístics y funcionals necessaris per aconseguir un disseny web capaç d’assolir els objectius proposats, configurant també el servidor, la plataforma y els diversos serveis.

- Com es diferencia un bon DISSENY DE PAGINES WEB ?

Però tot i amb això, no n’hi ha prou, cal tenir molt en compte l’experiència de l’usuari (UX), cal que no hagi d’esperar o sigui el mínim possible per accedir a la pàgina web, que pugui trobar fàcilment i de forma ràpida allò que està buscant, amb el mínim de clics, cal que sigui útil per al visitant, que compleixi amb la normativa legal, que tingui els formularis i eines necessàries per al usuari final..

- Projectes de disseny de pàgines web

Hi ha molts tipus de disseny web, depenent de la seva funcionalitat. 

Dependrà de si volem aconseguir una acció per part del visitant, (com fer un like, comprar, suscriure’s, compartir); comunicar una informació (web informativa, blog), oferir una determinada funcionalitat (gestions electròniques, banca, reserves, concursos), presentacions de dissenys, creacions, portfolios, galeries fotogràfiques, etc. 

CREEM LES PAGINES WEB JUNTS ?

COM HAURIA DE SER LA TEVA?