Un cop més, el centre CAT ha confiat en nosaltres per crear la seva nova pàgina web i posicionar-la als primers resultats de Google.

Hem creat un disseny web molt dinàmic, pensat per que l’usuari final trobi la informació que cerca, en el menor nombre de clics possible.

Destacant l’experiència de l’usuari (UX) i la navegació mòbil.

Treballs realitzats a la web:

Disseny pàgina web Centre Fisioteràpia

El centre de Fisioteràpia i Osteopatia CAT de Torroella ha evolucionat al llarg dels anys i necessitava renovar la seva pàgina web. El seu equip multidisciplinar de grans professionals ha anat creixen i la seva web ho havia de fer proporcionalment.

El treball de posicionament realitzat a la web anterior s’havia anat mantenint amb magnífics resultats, però havia arribat el moment

opinio al google sobre disseny web

de posicionar també per noves paraules clau, sense perdre els bons resultats que ja teníem a la web anterior i traslladar tot aquest flux de transit a la nova pàgina web, agrupant en aquesta, els visitants que van arribant per les diverses paraules posicionades, sempre de forma totalment orgànica.

Hem aconseguit així, arribar a molts més visitant, ajudar-los a trobar ràpidament el què necessiten i presentar-los la informació d’una forma molt més atractiva, organitzada i agradable.

Estem molt agraïts per l’oportunitat i la confiança dipositada.

DISSENY WEB GIRONA LOGO